Luxe overnachting in een helicopter

Mocht je een liefde hebben voor helicopters dan is deze overnachting plek wellicht wat voor jou. In Stirling, Schotland heeft een stel namelijk een redding helicopter omgebouwd tot een prachtige slaap plaats. Er is maar liefst plek voor 6 personen om te slapen. Zeker voor mensen die fan zijn van helicopters is dit een mooie en intrigerende plek om te slapen.

Een authentieke ervaring

Veel van de originele onderdelen zijn intact gehouden om zo de gasten een goede indruk te geven van hoe de helicopter eruit zag. De helicopter is niet niks het is namelijk bijna 17 meter lang en van alle luxe voorzien. Met een eigen keuken, badkamer en drie slaapkamers.

De eigenaren van de helicopter hebben zo’n 42.000 euro in geinvesteerd om de ervaring zo compleet mogelijk te maken. Zeker voor mensen met een liefde voor vliegen is dit dus een uitgelezen kans om een zeer speciale nacht te ervaren.

Mocht je nu meer van dit soort gave dingen willen ontdekken dan kun je hier meer over vinden op de website van Grandlife. Dit is een website met allerlei intrigerende verhalen over premium lifestyle nieuwtjes. Wellicht een interessante inspiratie bron voor je eigen leven!

Voor mij persoonlijk vind ik het namelijk altijd erg inspirerend om verhalen te lezen van bijzondere mensen. Mensen met grote dromen en die deze ook verwezenlijkt hebben. Door dit te zien motiveer je ook jezelf om deze levenswijze te bereiken.